Clever Republic is een officiële Brons Collibra Partner

CleverRepublic is recent een officiële Collibra implementation partner geworden. Wij voldoen aan alle eisen van Collibra en hebben aantoonbare (Collibra Ranger) ervaring en kennis van het Collibra Platform. Wij zijn er erg trots op om één van de eerste Nederlandse Collibra Partners te zijn.

Wij kijken er naar uit u een keer de kracht van de Collibra Data Intelligence Cloud te laten zien of u te helpen om meer waarde te halen uit uw bestaande Collibra implementatie. CleverRepublic levert veel Collibra gerelateerde diensten, zoals:

  • Collibra Proof of Value / Proof of Concept
  • Assetmodel / Metamodel ontwerp en review
  • Workflow ontwerp en ontwikkeling
  • Collibra API integraties
  • Collibra Gebruikers Training
  • Eerstelijns Collibra helpdesk

Wij horen graag van u hoe wij u verder kunnen helpen met (het begin van) uw Collibra reis en kijken ernaar uit om samen met u de mogelijkheden te verkennen.

CleverRepublic heeft al meerdere opdrachtgevers mogen helpen om meer waarde uit hun Collibra implementatie te halen. Opdrachtgevers als Heineken, Aegon en Leaseplan hebben hun weg naar de diensten van Clever Republics gevonden voor advies en implementatie van hun Collibra omgeving. Neem gerust contact met ons op om uw Data Governance uitdagingen met ons te bespreken!

Collibra Data Intelligence Platform